TV-en viser ikke noe bilde

Prøv følgende hvis du ikke kan se videobildet på TV-skjermen:

Kontroller at TV-en er på, at riktig TV-inngang er valgt, og at TV-inngangen er på. På noen TV-er er det mulig å slå av eller skjule innganger. Hvis du vil ha hjelp til å skifte TV-inngang og slå TV-innganger på eller av, kan du slå opp i TV-håndboken

Tilbakestill kontrollkonsollen ved å følge denne fremgangsmåten:

Slå av kontrollkonsollen og trykk inn og hold av-/på-knappen i fem sekunder.

Når den røde lampen slutter å lyse, slipper du opp av-/på-knappen. Test systemet på nytt, og se om videobildet kommer tilbake

Sett inn videokabelen på nytt i kilden og bak på kontrollkonsollen

Prøv en annen videokabel hvis du har en. Videokabelen kan være årsaken til problemet

Kontroller om enheten står oppført på kildelisten (Source). Trykk på kildeknappen (Source) på fjernkontrollen for å vise en liste over konfigurerte enheter. Hvis enheten ikke står på listen, kan du se Tilkobling til lyd/video-enhet

Koble videoutgangen fra kilden direkte til TV-en. Hvis problemet vedvarer, kan problemet ligge i den tilkoblede kilden, TV-en eller kabelen som brukes