NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Bose® Bluetooth® headset Series 2

Selges fra 1970 - 2015

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lade hodetelefonene

Finn ut hvordan du lader batteriet i hodetelefonene, slik at du kan bruke dem når du er på farten.

Slik lader du batteriet:

Merknad: Dette produktet kan ikke brukes under lading.
  1. Slå av produktet
  2. Koble en USB-kabel fra produktet til en USB-lader. Batterilampen blinker gult under lading og lyser kontinuerlig grønt når batteriet er ladet.
Var denne artikkelen nyttig?
Submit
Takk for tilbakemeldingen.