SoundTouch® Portable Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmet er tomt, svarer ikke, åpnes ikke eller krasjer

Hvis du åpner Bose-programmet, men ikke kan bruke det, eller hvis det lukkes uventet, kan du prøve følgende:

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Start enheten på nytt som kjører Bose-appen.

Elektronikk migh trenger å bli startet på nytt fra tid til annen for å korrigere mindre problemer. Dette er vanligvis gjort ved å drive fthe devic på en måte og deretter slå den på igjen.

Slik fjerner du musikkserverdatabasefilen på en datamaskin som kjører SoundTouch-appen:

Hvis databasefilen er skadet, kan du fjerne i tso th edatabase nbli gjenskapt når appen starter på nytt.

For Windows:
  1. Lukk SoundTouch-appen
  2. Skriv inn %appdata% i Windows-søk / Cortana (Windows-nøkkel + S)
  3. Åpne mappen SoundTouchPerlist
  4. Slett mappen SoundTouch Music Server
  5. Åpne SoundTouch-appen på nytt
For Mac:
  1. Lukk SoundTouch-appen
  2. Fra Finder velger du Gå > Gå til mappe
  3. I tekstfeltet skriver du inn ~/.config/soundtouchpersist, og deretter klikker du på Go (Gå)
  4. Slett mappen SoundTouch Music Server
  5. Åpne SoundTouch-appen på nytt

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.