SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Using the SoundTouch app

Med Bose SoundTouch-programmet kan du kontrollere produktet, velge musikk, endre innstillinger med mer. Dette gjør at du enkelt kan konfigurere produktet slik at det fungerer best for deg.

Bruke SoundTouch-appen:

Den gratis SoundTouch-appen lar deg bruke datamaskinen eller mobilenheten som en fjernkontroll for SoundTouch-systemene. Administrer systeminnstillinger, utforsk lokale og globale Internett-radiostasjoner, angi og endre forhåndsinnstillinger, streame musikk, se hva som spilles av og mer.

App oversikt

Trykk på menyikonet øverst til venstre for å komme i gang.

App menu button

På menyen kan du gjøre følgende:
  • Vis nylig spilt innhold
  • Velg en musikktjeneste du har kobling til kontoen din
  • Legg til en musikktjeneste
  • Endre systeminnstillinger
  • Legg igjen tilbakemeldinger om appen eller SoundTouch-opplevelsen
  • Få hjelp med å bruke produktene dine med appen

Oversikt over innstillingsmenyen

Trykk på menyikonet øverst til venstre for å få tilgang til innstillingene, og trykk deretter på Innstillinger.

App menu button

App menu selections

Du kan velge følgende:
  • Konto: Endre brukernavn og passord, logge av, slette kontoen din
  • Legg til eller koble til høyttaler på nytt: Legg til et nytt system på kontoen din, eller koble et eksisterende system til et annet trådløst nettverk – eller til det samme trådløse nettverket etter at det er endret nettverkspassord
  • Høyttalerinnstillinger: Legg til systemer, oppdater systemprogramvare, koble til via Bluetooth® eller juster systeminnstillingene (dvs. språk, klokke for gjeldende system, etc.)
  • Musikktjenester: Legg til musikktjenester og -kilder på SoundTouch-kontoen
  • Hjelp: Se AP pintro skjermer og produkthjelp
  • Om: Vis systemdetaljer, for eksempel IP- og MAC-adresse, programvareversjon, SoundTouch-app-versjon og lisensinformasjon

App settings menu