SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til en Pandora-konto

Du kan legge til musikktjenester på Bose-kontoen din for å få tilgang til en rekke direkteavspilt innhold. Hvilke musikktjenester som er tilgjengelige, varierer fra sted til sted.

Følg disse trinnene for å legge til en Pandora-konto:

Merknad: Pandora Plus Premium/betalte kontologger kan brukes til å legge Pandora til Bose-kontoen din, men fordelene med Pandora Plus (dvs. Ubegrenset sporhopper) gjelder ikke når du bruker Pandora conten fra Bose-høyttaleren.
  1. Velg menyikonet øverst til venstre i SoundTouch-appen

2. Velg Legg til tjeneste

3. Velg Pandora:

1. Hvis du vil logge på en eksisterende konto, skriver du inn kontoens e-postadresse og passord og velger «LEGG TIL KONTO».
    2. Hvis du vil opprette en ny konto, velger du Opprett PANDORA-KONTO og angir den nødvendige informasjonen

Pandora kan nå nås ved å velge Menu - & gt; Pandora.