Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Plassering og plassering av høyttalere

Plasseringen av høyttalerne kan påvirke hvordan systemet høres ut i lytteområdet. Få tips om hvordan du plasserer høyttalerne for å få best mulig lydkvalitet.

Forslag til plassering:

Venstre og høyre fronthøyttalere
  1. Plasser kubehøyttalerne på linje med tv-skjermens horisontale senter, eller høyere
  2. Plasser kubehøyttalerne 2 til 5 meter fra hverandre
  3. En kube av arrayet skal ansikt direkte inn i rommet for å gi direkte lyd mens den andre vender mot en vegg for å gi reflektert lyd.
  4. Alle kubehøyttalerne er magnetisk skjermet, og kan plasseres nær en skjerm
Senterhøyttaler
  1. Plasser senterhøyttaleren i oppreist stilling, rett over eller under midten av TV-skjermen eller så nær det som mulig
  2. Juster fronten på høyttaleren med forsiden av TV-skjermen
Venstre og høyre bakhøyttalere
  1. Bakhøyttalerne (surround) skal plasseres i bakre halvdel av rommet, helst bak lytteren
  2. Plasser høyttalerne i ørehøyde eller høyere om mulig
  3. En kube av arrayet skal ansikt direkte inn i rommet for å gi direkte lyd mens den andre vender mot en vegg for å gi reflektert lyd.
Acoustimass-modul
  1. Plasser Acoustimass-modulen langs samme vegg som TV-en står
  2. Du må ikke blokkere ventilasjonsåpningene bak på Acoustimass-modulen. Det kan føre til at modulen overopphetes
  3. Acoustimass-modulen kan trygt plasseres på siden, men den må ikke stå på enden der porten er plassert eller på den motsatte enden av porten
  4. Acoustimass-modulen er ikke magnetisk skjermet, og må plasseres minst 50–60 cm fra TV-skjermen
    Merknad: Bare CRT-TV-er påvirkes. Dette inkluderer TVer i rørstil og bakprojeksjon med CRT-er
Speaker placement diagram for a 5.1 home theater system