SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Logge på og av en Bose SoundTouch-konto

Finn ut hvordan du logger på eller av en konto ved hjelp av Bose SoundTouch-appen.

Logge på og av en SoundTouch-konto:

Slik logger du på en ny konto:

1. Åpne appen
  2. Velg Logg på eksisterende konto
  3. Angi e-postadressen og passordet for kontoen.

For å logge på en konto du brukte tidligere

• Når du åpner appen , logger jeg inn på kontoen du sist brukte
  • Hvis du ikke er logget på og programmet finner systemer som er koblet til andre kontoer du har brukt på nettverket, vises disse kontoene. Bare trykk på én for å logge på

Logger av

1. Velg ikonet Meny øverst til venstre i SoundTouch-programmet
  2. Velg Innstillinger >, konto
  3. Velg SIGN U tog bekreft når du blir bedt om det.