SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Musikkbiblioteket er tomt eller mangler spor

Hvis du velger musikkbiblioteket i SoundTouch-programmet, men innholdet i biblioteket er tomt eller mangler spor, kan du prøve følgende:

Hvis spor eller spillelister nylig er lagt til, synkroniserer du musikkbiblioteket.

Musikkbiblioteket synkroniseres automatisk på nytt hvert 15. Minutt for å søke etter endringer. Om nødvendig kan en synkronisering startes manuelt når som helst. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se synkronisere musikkbiblioteket.

Apple Music-spor vises ikke i SoundTouch-appen.

Apple Music-spor kan legges til i spillelister i iTunes, men hvis sporet sdo ikke har Cloud Downloa Dicon Cloud download icon de er ikke lagre ikke datamaskinen og kan ikke b edownloaded til den. Disse filtypene med / AppleMusic.

For iTunes libraries, go to the iTunes preferences and enable sharing your library with other applications.

If this option is not checked, other applications—like SoundTouch—will not find your iTunes library. (Merk: This option is available in iTunes version 12.2 or later.)

Kontroller egenskapene til filene i musikkbiblioteket, og fjern sikkerhetsblokker hvis dette er aktivert.

Mapper og filer kan ha ulike sikkerhetsinnstillinger for å bestemme om de er tilgjengelige for ulike programmer eller ikke.
  • For Windows-brukere høyreklikker du på filene eller mappene, klikker på Egenskaper > kategorien Sikkerhet > Rediger, nkontroller at Tillat er avmerket for Full kontroll, Endre, Les & utfør, Les og skriv.
  • For Mac-brukere velger du filene eller mappene , klikker Fil >, Hent info >, Deling &, Tillatelser, deretter velger du en brukergruppe i Navn -kolonnen og velger Les & Skriv fra popup-menyen.
Hvis det gjøres endringer i filegenskapene, synkroniserer du biblioteket på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se synkronisere musikkbiblioteket.

Hvis du bruker iTunes 12.5.1 på en Windows-datamaskin, må XML-filen "iTunes Music Library" være plassert i standardmappen for iTunes.

Hvis du bruker iTunes 12.5.1 på en Windows-datamaskin, får ikke SoundTouch-appen tilgang til biblioteket hvis iTunes XML-filen (iTunes Music Library.xml) ikke finnes på standardplasseringen for iTunes. Kontroller at filen er plassert som vist nedenfor. Hvis ikke, finner du filen og flytter den her:
  1. For Windows Vista og nyere: C:\Brukere\[brukernavn]\Musikk\iTunes
  2. Windows XP: C:\dokumenter og innstillinger\[brukernavn]\Mine dokumenter\Min musikk\iTunes
Mer informasjon om mapper fra Apple.com

Hvis iTunes brukes til å administrere biblioteket, kan du finne ut om sporene er i skyen.

I iTunes finner du kolonnen som har et skyikon icon som kolonneoverskrift. Hvis du ikke ser det, høyreklikker du på en kolonneoverskrift (Windows) eller velger Vis > Vis alternativer (Mac), og velger alternativet nvelg alternativet for nedlasting av eiCloud . Alle spor som har et skyikon i skykolonnen, spilles ikke av SoundTouch-appen, siden filen ikke er lagret på datamaskinen. Du kan klikke på nettskyen for å laste ned dikon icon Neste t disse sporene for å laste dem ned til datamaskinen slik at SoundTouch-appen kan spille dem av. Når du har lastet ned, kan du oppdatere biblioteket. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se synkronisere musikkbiblioteket.

For iTunes-biblioteker eksporterer du brukeropprettede spillelister og bygger musikkbiblioteket på nytt.

ITunes-bibliotekfilen kan være ødelagt eller kan inneholde en feil som appen ikke kan løse. Gjenoppbygging av bibliotekfilen kan løse dette problemet. Deletin gthe iTunes librar yfil epermanentl fjerner alle brukeropprettede spillelister.
  • Hvis det ikke er noen brukeropprettede spillelister, lukker du iTunes, kopierer de eksisterende ITL-filene til  abackup-mappen, nslett alle ITL-filer i iTunes-mappen. Åpne iTunes på nytt, og programmwill skanne etter medii ato opprette en ny ITL-fil
  • Hvis det er brukeropprettede spillelister, eksporterer du spillelistene før du lukker iTunes, kopierer du den eksisterende ITL-filen sand sletter dem . Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se bruke spillelister med iTunes.

Finn ut om datamaskinen nylig ble oppdatert til Windows 10.

Hvis datamaskinen som inneholder musikkbiblioteket nylig ble oppdatert til Windows 10, kan filstrukturen ha endret seg. Prøv å slette og legge til biblioteket på nytt i SoundTouch-kontoen.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fastslår operativsystemet, kan du se fastslå datamaskinens operativsystem.
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner og legger til musikkbiblioteket på nytt, kan du se fjerne et musikkbibliotek og legge til et musikkbibliotek som er lagret på en datamaskin eller NAS-stasjon.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Start datamaskinen på nytt.

Start datamaskinen på nytt ved å slå av og på igjen bac  kon. Dette kan bidra til å løse mindre problemer med behandlingen med datamaskinen.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.