Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre høyttalermodus

Systemet kan stilles inn til å spille av fra 2, 3 eller 5 høyttalere. Dette er nyttig for eksempel for å spille av stereolyd (dvs. En CD) på to høyttalere slik den opprinnelig var ment. Det er også nyttig i situasjoner når du ikke kan koble alle fem høyttalerne til systemet.

Endre høyttalermodus:

Merknad: Hvis CD-DVD-kilden er valgt, må en CD eller DVD være i systemet.

Hvis du vil endre høyttalermodus ved hjelp av systemskjermen, følger du denne fremgangsmåten:
  1. Systemet må spille av lyd.
  2. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til Lifestyle-systemet
  3. Trykk på pil ned for å velge høyttalermodus
  4. Trykk på pil høyre
  5. Trykk på pil opp eller pil ned for å endre antall høyttalere som skal spilles av
    1. 2 – Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere
    2. 3 – Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre front og senterkanalhøyttalerne
    3. 5 Audio – Dette gjør at lyd kan spilles av via alle de 5 høyttalerne. Men lyden vil bli optimalisert for musikkilder. Det vil si CD, mp3 etc.
    4. 5 Video – Dette gjør at lyd kan spilles av via alle de 5 høyttalerne. Lyden vil imidlertid bli optimalisert for videolydspor. Det vil si Filmer
Hvis du vil endre høyttalermodus ved hjelp av TVen, følger du denne fremgangsmåten:
  1. Systemet må spille av lyd.
  2. Kontroller at TV-en er på med riktig inngang valgt
  3. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen til Lifestyle-systemet
  4. Trykk på pil ned for å velge høyttalermodus
  5. Trykk på pil høyre
  6. Trykk på pil opp eller pil ned for å endre antall høyttalere som skal spilles av
    1. 2 – Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre fronthøyttalere
    2. 3 – Dette gjør at lyd bare kan spilles av fra venstre og høyre front og senterkanalhøyttalerne
    3. 5 Audio – Dette gjør at lyd kan spilles av via alle de 5 høyttalerne. Men lyden vil bli optimalisert for musikkilder. Det vil si CD, mp3 etc.
    4. 5 Video – Dette gjør at lyd kan spilles av via alle de 5 høyttalerne. Lyden vil imidlertid bli optimalisert for videolydspor. Det vil si Filmer