Lifestyle® 35 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2010

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Systemmenyen vises ikke på TV-skjermen med VS-2-videoforsterker

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Finn ut om «Ingen Lifestyle-videosignal» er på Bose-skjermen.

Hvis meldingen Ingen Lifestyle-videosignal vises, se meldingen Ingen Lifestyle-videosignal vises på mediesenteret

Kontroller at TV-en er på, og at riktig inngang er valgt.

Noen TV-er har en funksjon der valg av inngang kan slås av eller skjules fra menyen på skjermen. Hvis du trenger hjelp til å endre TV-innganger og aktivere TV-innganger, kan du se brukerveiledningen for TV-apparatet.

Kontroller at serielle datalinjen er ordentlig tilkoblet.

Fjern og sett inn seriell datatilkobling på nytt for å sikre at det opprettes en fast tilkobling.

Kontroller at begge videokontaktene på VS-2 Quadra-kabelen er koblet til " Video Out" tilkoblinger på mediesenteret.

Hvis du kobler S-Video- og komposittvideokontakter til Video in-tilkoblingene, blir det ikke video.

Tilbakestill mediesenter og videoforbedring

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.