Bose Lifestyle SoundTouch 235 entertainment system

Selges fra 2015 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Meldingen "system spiller av en annen kilde" vises

Denne meldingen kan vises hvis det er et problem med kommunikasjon med den tilkoblede SoundTouch-adapteren. Prøv følgende for å løse dette:

Fullfør SoundTouch-kildeoppsettet på det tilkoblede systemet.

Hvis SoundTouch-adapteren ble konfigurert til å koble til nettverket, men oppsettet ikke ble fullført på det tilkoblede systemet, vises denne meldingen. Trykk på Oppsett-knappen på systemkonsollen, og velg deretter Nettverksoppsettved hjelp av fjernkontrollen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se konfigurere produktet.