SoundTouch 300 soundbar

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå dialogmodus av eller på

Dialogmodus er tilgjengelig på systemet ditt for å gjøre stemmer mer tydelige og forståelige. Dette er nyttig når du for eksempel ser på en film eller viser det som har hvitere innhold.

Slik slår du dialogmodus av eller på:

Trykk på dialogmodus på fjernkontrollen icon Knappen på den nederste raden på SoundTouch SoundBar-fjernkontrollen. Lampen på lydplanken over den valgte kilden lyser grønt når modusen er aktivert. Dialogmodus slås av når du slår av lydplanken.

Hvis du vil at dialogmodus ikke skal slås av når du slår av lydplanken, trykker du på og holder nede dialogmodusen icon knappen til lampen på lydplanken for den valgte kilden blinker grønt to ganger. Dialogmodus forblir nå aktiv til du trykker på og holder nede knappen igjen.