Bose Smart Soundbar 300

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angir lydforsinkelse

Lydforsinkelse gir lydsignaler en valgmulighet til å velge mellom. Dette er nyttig i situasjoner der TV-bildet vises litt før den medfølgende lyden høres. Bruk denne innstillingen til å synkronisere lyden til videobildet.

Juster innstillingen for lydforsinkelse.

1. Trykk på Lyd-knappen i Bose Music-appen. Hvis denne knappen ikke vises, trykker du på produktkontrollikonet icon i nedre venstre hjørne.
    Tips: Hvis du har mer enn én Bose Music-app-kompatibel espeaker, trykker du på My Bose-ikonet icon i øvre venstre hjørne velger du produktet som skal justeres.
  2. Velg Lydforsinkelse under Synk. &Amp; forsinkelse
    Audio menu

3. TR ya innstilling fra 0 (ingen forsinkelse) til 200 (maks forsinkelse) og sjekk om lyden synkroniseres til den medfølgende videoen.