Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angir lydforsinkelse

Lydforsinkelse gir lydsignaler en valgmulighet til å velge mellom. Dette er nyttig i situasjoner der TV-bildet vises litt før den medfølgende lyden høres. Bruk denne innstillingen til å synkronisere lyden til videobildet.

Slik angir du lydforsinkelse:

Merknad: Denne innstillingen påvirker alle videoer som spilles av via systemet.
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen . (Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt.)
  2. Bla nedover for å velge Lydforsinkelse
  3. Bla til høyre for å velge alternativene Lyd Dela
  4. – gjør lup eller dow for å stille lydforsinkelsen fra 0 – 8. (Tips: Standardinnstillingen er 2)
  5. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen