Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi videooppløsningen

Systemets videooppløsning kan justeres. Dette gjør at du kan tilpasse oppløsningen fra Bose-systemet til TV-oppløsningen for å få best mulig bildekvalitet.

Setting video resolution.

Med denne funksjonen kan du bruke den interne videoskaleringsfunksjonen eller sende et innkommende signal direkte til TV-en uten å konvertere det.

Angi videooppløsning:

Denne funksjonen er tilgjengelig når tilbehøret VS-2 videoforbedring brukes til å koble systemet til en T vmed en HDMI-kabel.

Angi videooppløsning fra systemmenyen

1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
  2. Bla mot høyre for å velge Video
  3. Bla ned til videooppløsning
  4. Bla mot høyre for å velge gjeldende innstilling
  5. Bla opp eller ned for å velge Fast eller justerbar
    • Fast: Dette angir at systemet går over til samme oppløsning som TV-en mottar fra en tilkoblet enhet. Hvis for eksempel en tilkoblet mediespiller sender 1080p til deg i systemet,  vil systemet sende 1080p til TV-en. Hvis TV-en ikke godtar 1080p, vises imidlertid videoopptaket med den høyeste oppløsningen som TV-en kan vise.
    • Justerbar: Her kan du velge en bestemt oppløsning
      1. Trykk på innstillingsknappen
        Tips: Kontroller at systemet ikke er koblet til AM/F Mor CD/DVD-kilden. En oppløsning kan ikke velges mens disse kildene brukes
      2. Bla ned til videooppløsning
      3. Bla mot høyre for å merke den gjeldende innstillingen
      4. Bla opp eller ned for å velge en oppløsning:
        • 480/576p (laveste kvalitet)
        • 720p
        • 1080i
        • 1080p (høyeste kvalitet)

Angi videooppløsning fra systemdisplayet

Hvis videooppløsningen er satt til justerbar (se ovenfor) og oppløsningen ikke er riktig innstilt for TV-en, kan det hende at du ikke får bilde. I slike tilfeller kan du justere innstillingen for videooppløsning fra systemdisplayet.
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Kontroller at systemet ikke er koblet til AM/FM- eller CD/DVD-kilden. En oppløsning kan ikke velges mens disse kildene brukes
  2. Rull ned til >Video Res: Vises på displayet
  3. Bla til høyre slik vises videooppløsning:>
  4. Bla opp eller ned for å velge en oppløsning:
    • 480/576p (laveste kvalitet)
    • 720p
    • 1080i
    • 1080p (høyeste kvalitet)