Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justere volumnivået for de bakre surroundhøyttalerne

Volumnivået for begge de bakre surroundhøyttalerne kan justeres uavhengig av de fremre høyttalerne. Dette er for eksempel nyttig hvis du vil gjøre lyden fra omgivelsene fra bakhøyttalerne høyere eller mer stillegående.

Slik kan du skru surroundhøyttalernivået opp eller ned:

Nivået for surroundhøyttaleren kan angis fra menyen på TVen eller fra skjermen på systemkonsollen.

Merknad: Systemet må være satt til fem høyttalermodus for å justere nivået for surroundhøyttaleren.
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla nedover for å velge Surround Channel
  3. Bla mot høyre for å velge alternativene
  4. Bla opp eller ned for å velge en innstilling (standard er 0)
  5. Trykk på innstillingsknappen for å gå ut av menyen.