SoundTouch® 520 home theater system

Selges fra 2015 - 2017

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilordne lydinnganger

Kildeknappene på fjernkontrollen (dvs. TV, CBL-SAT, BD-DVD, etc.) tilsvarer den elabelerte inngangssonen bak på systemkonsollen. Siden det er onl yone optisk, på edigial koaksial og en analog kontakt på konsollen, kan du velge hvilken knapp på fjernkontrollen vil velge lydkilden som er koblet til disse kontaktene.

Tilordne lydinngangene til en knapp på fjernkontrollen.

Standardtilordningen for hver inngang er Auto/TV. Du kan om nødvendig tilordne en annen inndata.
  1. Trykk på System-knappen på fjernkontrollen
  2. Trykk på pil ned for å navigere til 11 SET OPTISK INNGANG, 12 SET KOAKSIAL INNGANG eller 13 SET ANALOG INNGANG
  3. Scrol venstre eller høyre for å velge hvilken knapp på fjernkontrollen vil velge lydinngangen
  4. Trykk PÅ EXIT for å gå ut av menyen.