SoundLink® Colour Bluetooth® speaker

Selges fra 2014 - 2017

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere leveringsmåte

Produktet går automatisk inn i leveringsmodus for å beskytte batteriet i lengre perioder uten bruk. Lær hvordan du aktiverer eller avslutter leveringsmåten på systemet.

Slik går du inn i eller ut av leveringsmodus:

Gå inn i leveringsmodus

Merknad: Hvis du går inn i Ship-modus, startes produktet på nytt, men innstillingene slettes ikke, for eksempel språkvalg eller Bluetooth®-enhetsminne.
  1. Koble produktet til en lader
  2. Trykk på og hold nede Spill/Pause -knappen øverst på produktet i minst 15 sekunder
  3. Koble fra laderen mens du fortsetter å holde Play/Paus-knappen
  4. Slipp Play/Paus -knappen.

Avslutter forsendelsesmodus

Koble  produktet til en lader for å eksi-modus.

Gå inn i eller ut av Send-modus.

Gå inn i leveringsmodus:

Hvis du går inn i Send-modus, startes produktet på nytt, men innstillingene slettes ikke, for eksempel språkvalg eller Bluetooth®-enhetsminne.
  1. Koble høyttaleren til et strømuttak
  2. Trykk på og hold nede multifunksjonen icon knapp i 10 sekunder
  3. Mens du fortsetter å holde flerfunksjonen icon knapp, koble høyttaleren fra strømmen
  4. Slipp multifunksjonen icon -knappen.

Avslutte forsendelsesmodus:

• Hvis du vil vekke produktet fra Ship-modus, kobler du det til en stikkontakt.