Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre innstillingene på TV-alternativet

Alternativet Innstillinger på TV i systemmenyen bestemmer om Bose-menyene skal vises både på systemkonsollen og den tilkoblede TVen, eller bare på systemkonsollen. Hvis du for eksempel vil justere systeminnstillingene uten å dekke bildet på TV-en, kan du velge dette alternativet her.

Juster innstillingene på TV-alternativet.

1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på System -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Bruk pilknappen til å bla til høyre for å velge Videoikonet
  4. Bla ned for å velge Innstillinger på TV
  5. Trykk på høyre knapp for å velge gjeldende innstilling
  6. Bruk pil U -pil ned for å velge et alternativ:
    1. Med    Bose Settings-menyen for TV, CBL-SAT, VCR og AUX-kilder på både TV- og fjernsynsskjermen
    2. N OWil viser innstillingsmenyen for TV, CBL-SAT, VCR og AUX-kilder bare på skjermen på systemkonsollen
  7. Trykk på Avslutt -knappen t oexit menyen.