SoundTouch® 520 home theater system

Selges fra 2015 - 2017

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilordne den analoge inngangen

Kildeknappene på fjernkontrollen (dvs. TV, CBL-SAT, BD-DVDog så videre) tilsvarer de merkede inngangene på baksiden av systemkonsollen. Siden det bare er én analog kontakt på konsollen, kan du velge hvilken knapp på fjernkontrollen som skal velge lydkilden som er koblet til den kontakten.

Tilordne den analoge inngangen.

1. Trykk på System -knappen på fjernkontrollen for å vise systemmenyen foran på konsollen
  2. Bla nedover ved hjelp av pilknappene for å velge ANGI ANALOG INNGANG
  3. Bruk venstre og høyre knapp til å tilordne den analoge inngangen til en knapp på fjernkontrollen (Auto/TV, CBL SAT, BD DVD, SPILL eller AUX)
  4. Trykk PÅ EXIT for å gå ut av menyen.