SoundTouch 20 wireless speaker

Selges fra 2014 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå på eller av Wi-Fi og Bluetooth® for produktet

Wi-Fi- og Bluetooth®-funksjoner på produktet kan aktiveres eller deaktiveres samtidig. Dette er nyttig i situasjoner der det er behov for begrenset systemfunksjonalitet (dvs. hvis du bare trenger ekstra inngang).

Hvis du vil slå Wi-Fi- og Bluetooth®-funksjonen på eller av, følger du denne fremgangsmåten:

Deaktivere Wi-Fi:
  1. Trykk på av/på -knappen på systemet for å slå systemet på
  2. Trykk på og hold nede 3 og Volum – i ca. 5 sekunder. Hold nede for å deaktivere nettverk vises på skjermen, og en nedtelling fra 5 begynner

3. Wi-Fi-indikatoren slås av når Wi-Fi-funksjonen er deaktivert
Deaktiver Bluetooth: Deaktiver Bluetooth -hved å fjerne paringslisten. Trykk på og hold inne Bluetooth -knappen på høyttaleren til Bluetooth -indikatoren blinker hvitt

Aktivere Wi-Fi på nytt:
  1. Trykk på av/på -knappen på systemet for å slå systemet på
  2. Trykk på og hold nede 3 og Volum – i ca. 5 sekunder. Hold nede for å aktivere nettverk vises på skjermen, og en nedtelling fra 5 begynner
  3. Wi-Fi-indikatoren slås på når Wi-Fi-funksjonen er aktivert
Aktiver Bluetooth på nytt: Koble sammen en Bluetooth-enhet