Bose Frames Rondo

Selges fra 2018 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Musikk ble avbrutt av innkommende anrop

Hvis du lytter til musikk på mobilenheten og musikken uventet blir overtatt av et varsel om innkommende anrop, kan du lære hvordan du deaktiverer anropsvarselet på produktet.

Hvis den tilkoblede enheten er en Android-telefon, deaktiverer du Call Audio for produktet.

Gå til Bluetooth®-innstillingene for enheten, velg productfor  å vise relaterte innstillinger, og fjern deretter avmerkingen for Call Audio.
Merknad: Dette deaktiverer alle høyttalertelefonfunksjoner, inkludert anropsvarsler og muligheten til å ringe/svare på anrop via høyttaleren.

Android Bluetooth device settings