SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Opprette eller skille et stereopar

Opprette et stereopar lar deg koble to høyttalere sammen slik at du kan bruke en som venstre høyttaler og en som høyre høyttaler. Dette lar deg lage et bredere stereobilde, produsere mer volum og dekke et større område.

Opprette et stereopar:

• Stereopar kan ikke opprettes uten en aktiv internett-tilkobling
  • SoundTouch og Bluetooth®-strømming er tilgjengelig for stereopar
  • AUX IN er ikke tilgjengelig for stereopar
  • Bare én paret høyttaler mottar eksterne kommandoer. Dette forhindrer motstridende kommandoer siden sammenkoblede høyttalere vanligvis plasseres der begge høyttalerne kan oppdage ekstern kommando samtidig
Slik oppretter du et stereopar:
  1. Velg systemet i enhetsskuffen nederst i SoundTouch-appen

SoundTouch app device tray at bottom
  2. I systempanelet velger du Innstillinger (tannhjulikonet) for å åpne høyttalerdetaljene

SoundTouch app system panel
  3. VELG OPPRETT STEREOPAR

SoundTouch app Speaker Details screen
  4. Velg CONTINUE (FORTSETT)

SoundTouch app creating a stereo pair
  5. Velg systemet som skal være den venstre høyttaleren, og velg deretter Fortsett. Den venstre høyttaleren spiller av en tone for å bekrefte

SoundTouch app select left speaker  SoundTouch app confirm left speaker
  6. Velg systemet som skal være den høyre høyttaleren, og velg deretter Fortsett. Den høyre høyttaleren spiller av en tone for å bekrefte

SoundTouch app select right speaker  SoundTouch app confirm right speaker
  7. Skriv inn et navn på paret (eller la navnet være uendret), og velg deretter Fortsett. Begge høyttalerne spiller av en tone for å bekrefte oppsettet

SoundTouch app naming stereo pair  SoundTouch app naming stereo pair

Paret kan nå velges i systemstatusfeltet Venstre kanallyd spilles av via den angitte venstre høyttaleren, og høyre kanallyd spilles av via den angitte høyre høyttaleren.

Skille et stereopar:

1. I SoundTouch-appen velger du stereoparet i enhetsskuffen
  2. I det sammenkoblede systempanelet velger du ikonet for innstillingsutstyr for å åpne høyttalerdetaljene for paret

SoundTouch app screen showing 2 SoundTouch 10 speakers

3. Velg separate PAR

SoundTouch app screen highlighting separate stereo pair button

4. Velg Fortsett for å bekrefte

SoundTouch app screen highlighting continue button