Bose® Solo 10 TV sound system

Selges fra 2014 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Slå av eller på Bose-systemet og tilkoblede enheter samtidig

Systemet kan synkronisere strømkommandoene for Bose-systemet og andre enheter du har programmert fjernkontrollen til å kontrollere. Dette er nyttig for enklere å slå av eller på utstyret (dvs. Kabelboks, TV eller Blu-ray-spiller) med færre tastetrykk.

Endre av/på-knappens funksjonalitet på den universelle fjernkontrollen for tilbehør:

Merknad: En programmerbar universell fjernkontroll er tilgjengelig som tilbehør for produktet ditt. Fjernkontrollen som fulgte med produktet, kan ikke programmeres til å kontrollere andre enheter.

Av/på -knappen for å gjøre remot ecan skreddersydd for å slå av/på Bose-systemet, TV-en og CBL/SAT-boksen samtidig. Slik slår du på eller av denne funksjonen:
  1. Hvis du ikke har gjort det ennå, kan du bruke fjernkontrollen til å styre kabel-/satellittboksen og TV-en. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Programmere fjernkontrollen
  2.  På fjernkontrollen trykker du på knappene cbl  -SAT og TV samtidig i 10 sekunder til begge knappene blinker tre ganger.