SoundLink® Wireless Mobile speaker

Selges fra 2011 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere en Amazon Alexa-enhet som en Bluetooth®-kilde

Amazon Alexa-enheten kan pare til Bose-høyttaleren via Bluetooth. Dette gjør at du kan bruke Alexa-enheten som du normalt ville, mens du hørte den via Bose-høyttaleren.

Koble til Amazon Alexa-enheten:

Før du begynner:
  • Kontroller at Bose-systemprogramvaren er oppdatert, hvis det er aktuelt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet
  • Du får best ytelse ved å ikke plassere Alexa-enheten innen 3 meter (0.9 m) fra Bose-høyttaleren
Slik kan du koble Bluetooth® -høyttaleren til en Alexa-enhet:
  1. Sett Bose-høyttaleren i paremodus
    Tips: Dette gjøres vanligvis ved å holde inne Bluetooth -knappen på produktet til lampen begynner å blinke. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Koble til en Bluetooth®-enhet for mer informasjon om hvordan du går inn i paringsmodus
  2. Åpne Alexa-appen
  3. Velg enheter > Echo & Alexa og velg Amazon-enheten
  4. Velg Bluetooth-enheter > pare En ny enhet og følg appinstruksjonene.
Tips: Hvis Alexa-enheten kobles fra, eller Bose-høyttaleren slås av automatisk på grunn av inaktivitet, slår du på Bose-høyttaleren, velger Bluetooth-kilden og sier: «Alexa, koble til Bluetooth» for å koble til igjen.