SoundTouch 300 soundbar

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere HDMI I Direct Audio

Med innstillingen HDMI IN Direct Audio kan systemet motta lyd direkte fra den tilkoblede HDMI-enheten. Dette er nyttig i oppsett med en TV som bare gir ut 2.0 lyd via HDMI ARC. I stedet for å motta 2.0-lyd fra TVen, kan du motta 5.1-lyd direkte fra enheten (dvs. En kabelboks) før enheten kobles til TV-en og konverteres til 2.0.

Slik endrer du innstillingen HDMI IN Direct Audio:

Merknad: Hvis du ikke har det ennå, kobler du lydplanken til Bose-kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se legge til et SoundTouch-system på nettverket i kontoen.
  1. Velg  menyikonet øverst til venstre i SoundTouch-appen
  2. Velg Innstillinger
  3. Velg Høyttalerinnstillinger
  4. Velg lydplanken
  5. Velg Avansert oppsett
  6. Velg HDMI IN Direct Audio og velg en innstilling:
    • Når den er slått av, vil ikke fjernkontrollen velge HDM  IConnection for lyd.
    • Når den er slått på, vil fjernkontrollen som er valgt under HDMI IN Source-knappen , velge lyd for HDMI-tilkoblingen

SoundTouch app screen showing HDMI in direct audio