SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Sette opp Bose ferdigheter for Amazon Alexa

Bose-ferdighetene til Amazon Alexa-taleassistenten er tilgjengelige for stemmestyring av SoundTouch-systemene. Dette gir praktisk håndfri kontroll over systemet uansett hvor Alexa-enheten din kan høre deg.

Sette opp Bose-ferdighetene for Alexa:

Bose SoundTouch Control-ferdighetene er bare tilgjengelige for kontoer med språkinnstillinger for amerikansk engelsk. Andre språk støttes ikke.

Slik konfigurerer du en ferdighet:
  1. Åpne Amazon Alexa-appen på mobilenheten din
  2. Velg menyalternativet More (mer)
  3. Velg ferdigheter og spill. Kategorien «dine ferdigheter» viser listen over ferdigheter som er aktivert for denne Alexa-kontoen
  4. Trykk på ikonet for tee-søk øverst på siden, skriv inn Bose og trykk deretter på Enter/Search
  5. Velg Bose-ferdighetene eller Bose SoundTouch Control-ferdighetene fra søkeresultatene
  6. Velg Enable (Aktiver)
  7. Når du blir bedt om det, skriver du inn brukernavnet og passordet for SoundTouch-kontoen
  8. Hvis du installerte Bose-ferdighetene, legger du til musikktjenester du vil bruke i Alexa-appen:
    1. Velg Innstillinger > på Amazon Alexa-appmenyen, musikk og amp; Media
    2. Velg ønsket musikktjeneste
    3. Velg Link account to Alexa (Knytt konto til Alexa) og skriv inn kontoinformasjonen for den aktuelle tjenesten
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kontrollerer SoundTouch-systemene med disse ferdighetene, kan du se kontrollere SoundTouch-systemer ved hjelp av Bose-ferdighetene for Amazon Alexa.