Bose QuietComfort® Earbuds II

Selges fra 2022 - 2024

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Stille inn den justerbare modusen for aktiv støyreduksjon

Støyreduksjonen i hodetelefonene kan stilles inn høyere eller lavere. Dette er nyttig i miljøer der du vil høre mer eller mindre av lyden rundt deg.

Bruke ANR-modi

Moduser

Trykk på modi på hjemmeskjermen

(Bildet kan være annerledes enn det faktiske produktet. Funksjonen er den samme)

Hvis du vil huske den sist brukte modusen, trykker du på «Husk mine moduser»-knappen for å aktivere denne funksjonen.

Du kan ha opptil 4 modi:

• Full støyreduksjon stille modus
  • Fullstendig klar-modus
  • 2 egendefinerte moduser

Trykk på Opprett modus for å navngi modusene.

I Aware-modus justerer ActiveSense-funksjonen automatisk støyreduksjonen avhengig av omgivelsene.
  • Du må aktivere In-ear Detection for at denne funksjonen skal fungere. Du kan gjøre dette i innstillinger:

• ActiveSense fungerer ikke mens du er i en samtale
  • Active Sense er bare tilgjengelig i Aware-modus, ikke i egendefinerte moduser opprettet
  • Denne funksjonen er aktivert som standard. Trykk på ActiveSense-knappen for å deaktivere

Slik aktiverer eller deaktiverer du ActiveSense:

1. Trykk på ikonet Aware Settings (Aware Settings) på moduskjermen.

2. Trykk på ActiveSense -knappen for å deaktivere eller aktivere.

Usin gthe moduser

Sport-ørepropper og QC-ørepropper – dobbelttrykk på den venstre øreproppen for å bla gjennom modusene.
QC-ørepropper II –  Trykk og hold på en ørepropp for å bla gjennom modusene.

Kontrollere støyreduksjonen

Støyreduksjon reduserer uønsket støy slik at du får klarere og mer livaktig lyd. Du kan velge mellom to forhåndskonfigurerte støyreduserende moduser, stille og oppmerksom, eller opprette opptil to av dine egne egendefinerte moduser.

Støydempende modi
  • Stille – støyreduksjon i verdensklasse med Bose-optimalisert lyd. Lar deg blokkere distraksjoner ved hjelp av det høyeste nivået av støyreduksjon
  • Aware - gir full åpenhet og lar deg høre omgivelsene mens du nyter lyden. Oppmerksomhetsmodus inkluderer også ActiveSense™-teknologi for å redusere plutselige eller høye lyder. Velg støyreduserende modus basert på dine lyttepreferanser og omgivelser
  • Custom - Tilpasset støyreduksjon (mellom full støyreduksjon og full gjennomsiktighet) basert på dine lyttepreferanser og omgivelser.
    Du kan opprette opptil to tilpassede moduser. Bruk Bose Music-appen til å opprette og behandle tilpassede moduser. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen.
MERKNAD: Når øreproppene slås på, bruker de som standard stillemodus. Bruk Bose Music-appen til å endre standardmodus. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen.

Oppmerksomhetsmodus med ActiveSense™

Med den dynamiske støyreduksjonen i oppmerksomhetsmodus med ActiveSense™-teknologi kan du høre omgivelsene samtidig som du reduserer uønsket støy. Aware-modus med ActiveSense™ kan øreproppene automatisk slå på støyreduksjon når plutselige eller høye lyder oppstår i nærheten av deg, slik at du kan opprettholde bevisstheten uten intervallstøy som forstyrrer lyden. Når lyden stopper, slås støyreduksjon automatisk av igjen.
MERKNAD: Bruk Bose Music-appen til å deaktivere ActiveSense™. Du finner dette alternativet på hovedskjermbildet.

Endre modus for støyreduksjon

Trykk og hold på en ørepropp for å bla gjennom støyreduksjonsmodusene. En talemelding informerer om valgt modus for støyreduksjon.

MERKNAD: Hvis du vil endre støyreduksjonsmodusen ved hjelp av øreproppene, må den angis som en snarvei.
TIPS: Du kan også endre modusen for støyreduksjon med Bose Music-appen. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen.

Bruke støyreduksjon mens du er på en samtale

Når du mottar et anrop, holder øreproppene seg i den gjeldende støyreduksjonsmodusen, og Egen stemme aktiveres. Egen stemme lar deg høre deg selv snakke mer naturlig.
Trykk og hold på en ørepropp for å justere støyreduksjonsmodusen under en samtale.
MERKNADER:
  • Auto Transparency er deaktivert mens du er i en samtale
  • Du justerer egen stemme med Bose Music-appen. Du finner dette alternativet på Innstillinger-menyen

Bruk bare støyreduksjon

Du kan bruke bare støyreduksjon, uten lyd eller avbrudd fra telefonsamtaler.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du bruker øreproppene, kobler du fra den mobile enheten
    • Hvis øreproppene er i ladeetuiet, slår du Bluetooth-funksjonen av på den mobile enheten og fjerner øreproppene fra etuiet
  2. Trykk på og hold inne en ørepropp for å endre støyreduksjonmodus.
    MERKNAD: Koble til mobilenheten igjen ved å velge øreproppene fra Bluetooth-listen på enheten.