Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Standard innstillinger for fjernstyrt DIP-svitsj i hovedrommet

Bryterne i batterirommet på fjernkontrollen brukes til forskjellige systemkonfigurasjoner. Hvis bryterne ved et uhell endres eller må gå tilbake til sin opprinnelige posisjon:

RC18-, RC38- og RC1V-innstillinger for fjernstyrt DIP-svitsj

Switch Label Setting Switch Function
1 Down* hus kode
2 Down* hus kode
3 Down* hus kode
4 Down* hus kode
5 ned lydstrøm
6 ned Romkode**
7 ned Romkode**
8 ned Romkode
9 ned Romkode
*standardinnstillingen vises. Hvis du vil endre systemkoden, kan du se endre innstillingene for huskode.
**disse bryterne fungerer som en del av huskoden når MDU-modus er aktivert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se stille inn MDU-modus.