Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justere volumnivået for senterkanalen

Du kan skru opp eller skru ned volumet på den midtre høyttalerlyden. Dette kan for eksempel bidra til å øke eller redusere klarheten til stemmer i lyden du lytter til.

Juster høyttalernivået i midten.

Før du begynner

Du kan justere høyttalervolumet i midten mens systemet spiller soun din 3-høyttalermodus. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se endre høyttalermodus.

Slik justerer du denne innstillingen fra systemdisplayet:

1. Trykk på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen
  2. Bruk pilknappene på fjernkontrollen til å bla ned til senterkanal , slik at ikonet > er ved siden av det
  3. Trykk på knappen Righ TBUTTON, så symbolet > står ved siden av nummeret
  4. Bruk opp - og ned -knappene til å justere volumnivået for den midtre høyttaleren
  5. Trykk på Innstillinger -knappen for å gå ut av menyen.

Slik justerer du denne innstillingen fra menyen på TVen:

1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Bruk pilknappene til å bla ned til ikonet for senterkanal
  4. Trykk på høyre knapp for å velge gjeldende innstilling. Standardnivået er 0
  5. Bruk knappene U pand Dow til å justere volumnivået for den midtre høyttaleren.