ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Skifte batteriene

Finn ut hvordan du får tilgang til batteriene i rommet bak på hodesettets kontrollmodul.

Følg disse trinnene for å åpne batterirommet:

Trykk dekselet bestemt ned på dekselet på batterirommet, og skyv dekselet ned. Dekselet er festet til modulen. Du må ikke prøve å fjerne det.

Dekselet på batterirommet er konstruert for å holde seg helt lukket. Det kan være du må trykke hardt ned for å frigjøre dekselet.