Lifestyle® 48 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2012

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Lagret musikk spilles ikke av

Hvis du ikke kan spille av CD-sporene du har lagret i systemets internminne, kan du prøve følgende:

Kontroller om du kan spille av musikk som er lagret på systemet.

Kontroller om sportiden på produktskjermen går fremover. Hvis den er, men du ikke hører lyd, kan du se Ingen lyd fra produktet.

Vent til CD-lagringsprosessen er ferdig.

En CD er ikke tilgjengelig for avspilling før lagringsprosessen er fullført. Når en CD er lagret, vises CD XX % LAGRET på skjermen. Vent til denne meldingen forsvinner før du prøver å få tilgang til platen i lagret musikk.

Finn ut om sporet eller CDen er i biblioteket.

Trykk på den lagrede knappen på fjernkontrollen for å velge uMusic-kilden, og trykk deretter på Bibliotek-knappen for å åpne uMusic-menyen. Søk etter sporet eller den lagrede CD-en etter CD-tittel, artist, spor eller sjanger. Hvis CD-en ikke ble gjenkjent, vises den som Ingen etikett. Lytt til alle album uten etikett i biblioteket for å finne ut om CDen allerede er lagret.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du viser lagrede CDer, kan du se navigere i uMusic-biblioteket for å finne musikk.

Reset your media center

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig.

Reset the uMusic software.

A uMusic reset corrects the data files that tell the system what music has been stored. This also erases all uMusic presets and uStations.