3·2·1® Series II DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2008

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi Progressive Scan for video

Systemet støtter Progressive Scan for NTSC-video, som vanligvis gir bedre bilder fra videoavspilling via systemet ditt. Lær hvordan du justerer Progressive Scan-innstillingen.

Endre videoinnstillingen for Progressive Scan:

Merknad: Progressive Scan-innstillingen er bare tilgjengelig når   du bruker en acombe-kabel til å koble systemkonsollen til en TV.

Bruke menyen på skjermen

1. Slå på systemet
  2. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Bla mot høyre for å velge Video
  4. Bla ned til Progressive Scan, og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.

Bruke systemkonsolldisplayet

I fno-bildet vises på T Vpga denne innstillingen, kan du endre det fra systemvisningen.
  1. Slå av systemet
  2.   Trykk på og hold nede Enter- knappen på e-konsollen
  3. Withi nto sekunder, trykker du på av/på -knappen
  4. Trykk gjentatte ganger på av/på -knappen til Video vises på displayet, og slipp deretter knappene Enter og av/på
  5. Bruk knappene Volum opp og Volum ned til å velge et videoalternativ:
    1. For Nord-Amerika velger du NTSC-KOMPONENT eller NTSC PROGRESSIV
    2. Velg PAL-KOMPONENT for andre regioner. (Merk: Progressive Scan støttes ikke for PAL)
  6. Trykk på av/på -knappen for å gå ut av menyen.