Lifestyle® 525 Series III home entertainment system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurering og deaktivering av ADAPTiQ-systemet

Finn ut hvordan du slår av eller på ADAPTiQ-lydkalibrering. ADAPTiQ optimaliserer lyden av systemet for akustikken i rommet ditt. Innholdet i rommet ditt (dvs. overflater, møbler, tepper, etc.) påvirker hvordan lyden høres i rommet. Kalibreringsprosessen måler egenskapene til rommet ditt og justerer lyden av systemet tilsvarende. Hvis du omorganiserer rommet eller flytter systemet til et annet rom, må du kalibrere systemet på nytt.

Slik kjører du ADAPTiQ-lydkalibreringssystemet:

Før du begynner, må du kontrollere at høyttalerne er koblet til der du vil ha dem.
  1. Trykk på knappen Setup (Oppsett) på systemkonsollen . (Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt.)
  2. På fjernkontrollen blar du nedover for å velge ADAPTiQ, og deretter trykker du på OK -knappen
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å kalibrere systemet

Slik slår du av ADAPTiQ-lydkalibreringen:

1.  Trykk på knappen Setup (Oppsett) på systemkonsollen . (Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt)
  2. På fjernkontrollen blar du nedover for å velge ADAPTiQ
  3. Bla til høyre for å vise alternativene for ADAPTiQ
  4. Bla nedover for å velge Aktiver/deaktiver, og trykk deretter på OK -knappen
  5. Når du blir bedt om å deaktivere ADAPTiQ, velger du Ja, og deretter trykker du på OK -knappen
  6. Trykk på knappen Exi tfor å lukke menyen
Tips: Kalibreringsinnstillingene er deaktivert, men slettes ikke. De kan aktiveres på nytt når som helst.