SoundTouch 300 soundbar

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurering og deaktivering av ADAPTiQ-systemet

Finn ut hvordan du slår av eller på ADAPTiQ-lydkalibrering. ADAPTiQ optimaliserer lyden av systemet for akustikken i rommet ditt. Innholdet i rommet ditt (dvs. overflater, møbler, tepper, etc.) påvirker hvordan lyden høres i rommet. Kalibreringsprosessen måler egenskapene til rommet ditt og justerer lyden av systemet tilsvarende. Hvis du omorganiserer rommet eller flytter systemet til et annet rom, må du kalibrere systemet på nytt.

Slå ADAPTiQ-lydkalibrering av eller på.

Før du begynner, må du kontrollere at alle høyttalerne er koblet til og plassert der du vil ha dem.

Hvis du vil slå på ADAPTiQ, kjører du lydkalibreringen:

1. På baksiden av lydplanken kobler du ADAPTiQ-hodesettet til ADAPTi Qjack
  2. Sett hodesettet på hodet
  3. Trykk på SoundTouch -knappen på fjernkontrollen
  4. Trykk på og hold nede 8 -knappen til TV -en og Bluetooth® -lampene lyser grønt
    Tips: Trykk opp og ned arro wbuttons t oselec tlanguages. Hvis du vil gå tilbake til standardspråket, trykker du på og holder nede 8 -knappen i 10 sekunder
  5. Følg talemeldingene for å kalibrere systemet
  6. Når du er ferdig, kobler du hodesettet fra lydplanken og lagrer det på et trygt sted.

For å slå av ADAPTiQ, restor ede defaul tsystem innstillinger:

Hvis du vil slå av ADAPTiQ-lydkalibreringen, gjenoppretter du standardinnstillingene for systemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.