Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi foreldrekontroller

Foreldrekontroll lar deg hindre brukere i å se filmer basert på vurderingen. Du kan velge Lås ikke-klassifiserte plater for å blokkere diskene som ikke er klassifisert, eller Lås plater som er merket over, for å blokkere plater over en bestemt rangering. Disse alternativene er basert på MPAA-klassifiseringer som vanligvis er kodet i DVD-en.

Stille inn sperrefunksjoner:

Parental control Options (alternativer for foreldrekontroll) er basert på MPAA-klassifiseringene som er kodet til DVD-er. Du kan angi innstillinger for rangerte og ikke-godkjente DVD-er.

Stille inn sperrefunksjoner for fastsatte DVDer

Innstillingen tillatte verdier blokkerer DVDer med høyere aldersgrense enn den valgte vurderingen. Hvis for eksempel tillatte klassifiseringer er satt til 5, blokkeres DVDer med en aldersgrense på 6 eller høyere. Slik velger du en innstilling:
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla til System Setup(Systemoppsett) , og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla til DVD Setup, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla til oppsett av foreldrekontroll , og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Skriv inn passordet eller opprett et, og trykk deretter på Enter -knappen
  6. Bla til tillatte klassifiseringer og velg ønsket begrensningsnivå
  7. Trykk på Avslutt-knappen tre ganger for å gå ut av menyen.

Stille inn sperrefunksjoner for DVDer uten aldersgrense

Innstillingen Begrens ikke-rangerte titler kan blokkere DVD-er som ikke har noen aldersgrense. Slik velger du en innstilling:
  1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla til System Setup(Systemoppsett) , og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla til DVD Setup, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla til oppsett av foreldrekontroll , og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Skriv inn passordet eller opprett et, og trykk deretter på Enter -knappen
  6. Bla til O eller Av.
  7. Trykk på Avslutt-knappen tre ganger for å gå ut av menyen.

System for vurdering av Bevegelsesbildeassosiasjon av Amerika (MPAA)

Parental Control Setting MPAA Rating Audience Restriction
8   Ingen
7 NC-17 voksen
6 R modne målgrupper
5   voksne tenåringstilhørere
4 PG-13 Teenage publikum
3 PG modne unge målgrupper
2   de fleste målgrupper
1 G Generelt