Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke komponentvideokabler med systemet

Du kan koble video til systemet og/eller overføre den til TV-en ved hjelp av en komponentvideoadapter. Dette gir den beste bildekvaliteten fra systemet.

Slik konfigurerer du komponentvideoadapteren:

Før du begynner

Pass på at du har riktig adapter. Komponentvideoadapteren for systemet identifiseres av en svart komposittkontakt på den to-pluggsiden av adapteren.

Koble til adapteren

1. Koble den to-pluggsiden av adapteren til S-Video - og komposittkontaktene i video UT -delen på baksiden av systemkonsollen
  2. Koble en komponentvideokabel til den andre enden av adapteren. Pass på at de røde, grønne og blå kontaktene på kabelen stemmer overens med de samme fargede kontaktene på adapteren
  3. Koble den andre enden av komponentkabelen til de røde, grønne og blå komponentvideokontaktene på TVen

Konfigurere systemet

1. Slå på systemet
  2. Trykk på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen (Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du passe på at riktig TV-inngang er valgt)
  3. Bla ned til Systemoppsett, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla ned til videoutgang
  5. Bla til høyre for å velge YPbPr
  6. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen