3·2·1® Series II DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2008

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Slik programmerer du fjernkontrollen:

1. Slå på enheten du vil kontrollere
  2. Trykk på og hold nede kildeknappen til enheten du vil kontrollere (TV, CBL-SAT eller AUX), på fjernkontrollen , i omtrent fem sekunder til fjernkontrollen lyser
  3. Angi kildekoden: Den eksterne lampen blinker etter at hvert siffer er tastet inn, og slukkes når det er angitt riktig verdi. Hvis du skriver inn feil kode, blinker -lampen åtte ganger og slår seg av. Hvis dette skjer, venter du i 10 sekunder og prøver på nytt
    Tips: Hvis du trenger kodeheftet, kan du søke etter og velge produktet ditt på bose.com/support, og deretter klikke på kategorien Nedlastinger
  4. Pek fjernkontrollen mot Kilde , og trykk på knappen Kilde på/av
    Tips: Hvis av/på -knappen fungerer, kan du prøve andre knapper. Hvis du ikke kan styre enheten fullstendig, kan du prøve en annen kode.

Slik angir du en TV-kanalkontrollknapp på fjernkontrollen:

1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede knappen Forrige eller Siste til lyset på fjernlysene , blinker nog viser den gjeldende innstillingen: Én kfor  -TV (standardinnstilling), to blinker for CBL-SAT, og blinker enda  ekstra for AUX
  2. Trykk på knappen du vil bruke til å styre TV-kanaler (TV, CBL-SAT, eller AUX). Hvis for eksempel en kabelboks i koblet til CBL-SAT på systemkonsollen, velger du CBL-SAT. Når du deretter trykker på knappen CBL-SAT på fjernkontrollen, hører du kabel lyd og kan bytte kanal
  3. Trykk på knappen Exi for å nfor å lagre innstillingen.