Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Slik programmerer du fjernkontrollen:

1. Trykk på innstillingsknappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla nedover for å velge System Setup(Systemoppsett), og trykk deretter på Enter -knappen
  3. Bla nedover for å velge mer slik  at flere alternativer vises
  4. Bla til Send IR-kommandoer , og velg Nei
  5. Bla for å motta IR-kommandoer , og velg Nei
  6. Bla til Oppsett av fjernkontroll, og trykk deretter på Enter -knappen
  7. – Velg  kilden som brukes til å endre TV-kanaler, og trykk deretter på Enter -knappen. (Hvis du for eksempel har en kabelboks koblet til T von systemkonsollen, velger du TV)
  8. Bla på dow nfor å velge TV-merke, og bla deretter til venstre eller høyre for å velge TV-merket.
  9. Bla nedover for å velge TV Device Code, og bla deretter til høyre for å velge den første koden
  10. Test fjernkontrollen:
    • Hvis den kontrollerer enheten, trykker du på Enter-knappen for å fullføre den
    • Hvis det ikke kontrollerer at den djevelske eor har begrenset funksjonalitet, gjentar du disse trinnene med den neste koden for merket.
Gjenta trinn 8 og  9 for å programmere fjernkontrollen for REACH-enheten som er koblet til systemet, men velg [source] Bran    dand TV Code. ( Hvis du for eksempel vil styre en DVD-avspilling som kobles til AUX på systemkonsollen, velger du AUX Brand og AUX Code i trinn 8 og 9.)

Tips: Systemkonsollen styrer andre enheter, ikke fjernkontrollen.  Hvis du har vanskelig kontroll over en enhet, kobler du til en IR-emitter. Én utsender kan brukes sammen med systemet.
  1. Koble senderen til IR -kontakten på systemkonsoll
  2. Plasser den flate siden av IR-senderen på eller nær fjernkontrollsensoren på enheten(e) som skal kontrolleres.
    Tips: Den eksterne sensoren på enheten er ofte en liten gjennomsiktig plast foran på enheten.

Følg denne fremgangsmåten for å bruke TV-sensoren:

1. Koble TV-sensoren til TV-sensorkontakten på tilkoblingspanelet for mediesenteret. TV-sensorkontakten er den samme typen og nær IR-senderen og serielle datakontakter. TV-sensorkontakten er den øverst
  2. Kontroller at TV-en er på med riktig inngang valgt
  3. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen
  4. Trykk på pil ned til TV-status er valgt
  5. På høyre side av skjermen vises forskjellig informasjon. Se på TV-strømstatus
  6. Flytt den flate siden av TV-sensoren sakte rundt baksiden av TVen til TV-strømstatusen vises på.
  7. Bruk teipen til å feste TV-sensoren til dette stedet
  8. Trykk på pil ned til System Setup (Systemoppsett) er valgt, og trykk på Enter
  9. Trykk på pil ned til TV Power er valgt
  10. Trykk på venstre eller høyre pil til automatisk er valgt
  11. Trykk på Avslutt-knappen for å gå ut av innstillingsmenyen
Merknad: TV-sensoren er ikke kompatibel med plasma-, LCD- eller DLP-TV-er.