Lifestyle® 525 Series III home entertainment system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Slik programmerer du fjernkontrollen:

1. Power on your system
  2.   Trykk på Setup -knappen (Oppsett) på esyste mConsole
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TVen, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt.
  3.  På fjernkontrollen blar du nedover for å velge [Source] setup, og trykker deretter på OK -knappen
  4. Velg en programmeringsmodus:
    • Hvis du har fjernkontrollen som fulgte med enheten du prøver å kontrollere, blar du til Konfigurer fjernkontrollen, og trykker deretter på OK -knappen
    • Hvis du ikke har fjernkontrollen som fulgte med enheten du prøver å kontrollere, blar du til Manuell fjernkontrollinntastingog trykker deretter på OK -knappen (Merk: Når du blir bedt om det, må du velge et merke og en kode)
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre programmeringen.
Tips: Du kan styre TV-en ved å rette fjernkontrollen mot den, men systemkonsollen styrer andre enheter (dvs. Kabelboks eller DVD-spiller).  Hvis du har vanskelig kontroll over en enhet, kobler du til en IR-emitter. Maksimalt fem Emittere kan brukes sammen med systemet (originalemitter pluss opptil to kjedede tilbehørsemittere).
  1. Koble senderen til IR -kontakten på systemkonsoll
  2. Plasser den flate siden av IR-senderen på eller i nærheten av den/de eksterne sensoren til enheten(e) som skal kontrolleres
    Tips: Den eksterne sensoren på enheten er ofte liten gjennomsiktig plast foran på enheten

Fjernkontrollen sender IR-kommandoer til TVen.

TV-strømknappen slår alltid TV-en av eller på, uavhengig av den aktive kilden. Når TV-kilden er valgt, sender imidlertid Bose-fjernkontrollen flere IR-kommandoer til TV-en. Hvis riktig fjernkontrollkode er programmert, styres ulike aspekter på TV-en når du trykker på knapper på Bose-fjernkontrollen. Dette inkluderer kanal opp/ned, TV-inngang, TV-strøm, bildevisning (endrer TV-sideforhold) og meny

Merknad: IR-kommandoer for TVen kommer bare fra fjernkontrollen. IR-senderen sender ikke IR-kommandoer for TV-kontroll.