Lifestyle 550 home entertainment system

Selges fra 2018 - 2021

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Bruk Bose Unify-menyen til å programmere fjernkontrollen.

Slik kontro la tilkoblet TV:
  1. Trykk PÅ OPPSETT -knappen på konsollen eller fjernkontrollen for å vise systemmenyen på TV-en.
  2. Bruk fjernkontrollen til å velge et alternativ:
    • TV Remote Autoprogram vil veilede deg gjennom programmering av fjernkontrollen.
    • Med avansert oppsett kan du angi merke og modell for TV-en. Hvis enten merket eller modellen ikke er tilgjengelig, vil den lede deg til å trykke på knappene på TV-fjernkontrollen for å gjenkjenne TVen.
Slik kontrollerer du en tilkoblet enhet:
  1. Trykk på OPPSETT -knappen på konsollen eller fjernkontrollen for å vise systemmenyen på TVen.
  2. Bruk fjernkontrollen til å velge Enhetsbehandling.
  3. Velg Legg til , og følg instruksjonene på skjermen.
    • Hvis du allerede har lagt til enheten, velger du først Fjern under Enhetsbehandling og følger instruksjonene for å fjerne enheten. Etter velger du Legg til for å koble til igjen og konfigurere enheten.
    • Hvis enheten er koblet til via HDMI og støtter CEC (Consumer Electronics Control), er du eall-sett.
    • Hvis du blir bedt om å velge et merke og en modell, skriver du inn informasjonen for enheten og følger instruksjonene.
Bruke IR-emittere:
Hvis fjernkontrollen ikke kontrollerer eller midlertidig kontrollerer sa-enheten, kan du prøve de inkluderte IR-emitterne. Siden systemkonsollen – ikke fjernkontrollen – kontrollerer enheten, kan det hende at konsollplasseringen forhindrer kontroll over enheten. Hvis du plasserer en IR-sender på enheten, sikrer du at fjernkontrollsignalet alltid når enheten.
  1. Koble IR-emitte -kabelen til IR -kontakten på baksiden av konsollen.
  2. Plac ean emitter på den eoenden av cabl eon eller nær th eremot esensor av devce som skal kontrolleres. (Det er 3 emittere på kabelen t -plass i nærheten av flere enheter, om nødvendig.)
    Tips: Fjernsensoren på TV-en eller enheten mykner en liten gjennomsiktig plasti med fronten på enheten.
Slik slår du av/på-enheter automatisk samtidig:
Hvis enhetene dine er koblet til via HDMI og støtter CEC (Consumer Electronics Control), bør de automatisk slå av/på når du bruker Bose  -systemet. Hvis en enhet ikke er tilkoblet via HDMI eller ikke støtter CEC, kan du slå den av/på når du slår den av/på Bose-systemet:
  1. Trykk på OPPSETT -knappen på konsollen eller fjernkontrollen for å vise systemmenyen på TVen.
  2. Bruk fjernkontrollen til å velge Power Macro.
  3. Velg den ekstra enheten du vil at t oturn skal være på/av når du slår Bose-systemet av/på.