Bose® Solo 10 TV sound system

Selges fra 2014 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmering av fjernkontroll

Den universelle fjernkontrollen for systemet kan styre andre enheter, for eksempel en kabelboks eller Blu-ray-spiller som er koblet til produktet. Finn ut hvordan du programmerer den universelle fjernkontrollen for å styre en tilkoblet enhet.

Programmer den universelle fjernkontrollen for tilbehøret.

Den programmerbare universelle fjernkontrollen (vist nedenfor) er tilgjengelig som tilbehør til produktet. Fjernkontrollen som fulgte med produktet, kan ikke programmeres til å styre andre enheter.

Her er noen ting å vite:

• Noen merker hav emany enheter, så du kan trenge å tr. flere koder for å finne gjort som fungerer
  • Hvis kildeknappen på fjernkontrollen slås av, er den ikke i programmeringsmodus. Start programmeringsprosessen på nytt
  • Mens univeral-fjernkontrollen kan styre mange enheter, kan det ikke være i stand til å kontrollere eller kontrollere alle enheter

Slik programmerer du den universelle fjernkontrollen:

1. Finn koden for merket du vil kontrollere, i heftet for fjernkontrollkoden som følger med systemet
    Tips: Hvis du trenger kodeheftet, søker du etter og velger produktet på bose.com/support, og klikker deretter på kategorien Nedlastinger
  2. På fjernkontrollen trykker du på og holder inne kildeknappen på enheten du vil kontrollere (dvs. TV eller CBL-SAT) til alle de seks kildeknappene lyser
  3. Slipp knappen, slik at bare knappen du holdt inne, lyser
  4. Skriv inn koden for Rthe Device brand, og trykk deretter på Vol+ -knappen
    Tips: Hvis alle seks kildeknappene blinker tre ganger, ble det angitt en ugyldig kode
  5. Kontroller om fjernkontrollen styrer enheten:
    • For TV-er, trykk på kanalknappene , ntrykk på Meny og prøv å bla gjennom med pilknappene
    • Hvis du vil ha kabel-/satellittbokser, går guideknappen   og prøver å bla gjennom med pilknappene
    • For DVD-/Bu-ray-spillerekan du trykke på  Meny - eller GUIDE -knappen og prøve å bla gjennom med pilknappene
    • For spillsystemer, prøv å bla gjennom med pilknappene
  6. Hvis koden fungerer, trykker DU PÅ EXIT for å lagre innstillingene
  7. Hvis koden ikke fungerer, trykker du på VOL+ for å velge den neste koden for merket, og deretter gjentar du trinn 5
    Tips: Hvis de seks kildeknappene på fjernkontrollen blinker tre ganger, er det ingen ekstra koder for merkevaren.

Once programmed, press the device button on the remote to control that device.