Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke en annen fjernkontroll til å styre Bose-systemet

Systemet kan motta IR-kommandoer fra andre fjernkontroller. Dette er nyttig hvis du for eksempel vil programmere en universell fjernkontroll fra tredjeparter til å styre flere enheter i hjemmet, inkludert Bose-systemet. Finn ut hvordan du kontrollerer systemet med en annen fjernkontroll.

Slik lærer du en fjernkontroll for læring fjernkommandoene for systemet:

Denne informasjonen forklarer hvordan du konfigurerer systemet til å lære en annen fjernkontroll for drift av hovedhøyttalersystemet. Hvis du har én eller flere utvidelsessoner koblet til systemet, kan ikke kommandoer for disse sonene eller en annen lydstrøm bli undervist på en læringsfjernkontroll.
  1. Trykk på System-knappen på fjernkontrollen. Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt.
  2. Bla til høyre mot fjernkontrollen, og trykk deretter på Enter -knappen.
  3. Bla ned til IR-kontroll, og trykk deretter på Enter -knappen.
  4. Bla opp for å undervise, og trykk deretter på Enter -knappen.
  5. Koble IR-senderen til IR-kontakten på baksiden av systemkonsollen.
  6. Forsiden av senderen på sensoren på læringsfjernkontrollen.
  7. Følg instruksjonene for lærings-fjernkontrollen for å lære det kommandoer.
  8. Når du er ferdig, går du tilbake til systemmenyen og setter IR-kontroll til .
  9. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.