Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre innstillingene for lydbehandling

Innstillingen for lydbehandling i systemmenyen kan være se til automatisk tilføying av standard Bose-lydbehandling av rt ooffe , noe som kan justeres av brukeren. Finn ut hvordan du justerer denne innstillingen i systemmenyen.

Velg en innstilling for lydbehandling.

1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på System -knappen på fjernkontrollen
  3. Bla til  Lyd -ikonet øverst på menyen
  4. Bla ned til Lydbehandling
  5. Trykk på Enter -knappen
  6. Scrol -pil opp eller pil ned for å velge automatisk eller brukerjusterbar
    • Automatisk bruker standard Bose lydbehandling
    • User Adjustabl eadds ekstra lydinnstilling stil Innstillinger-menyen, som du kan få tilgang til ved å trykke på Innstillinger -knappen på fjernkontrollen
  7. Trykk på Enter -knappen
  8. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.