SoundLink® Wireless Mobile speaker

Selges fra 2011 - 2014

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bytte batteriet i produktet

Batteriet i produktet kan tas ut, slik at du kan sette inn et nytt batteri hvis batteriet blir svakt eller dør. Finn ut hvordan du får tilgang til og bytter batteriet.

Koble til eller ta ut batteriet

Slik fjerner du batteriet:
  1. Bruk unbrakonøkkelen (2,5 mm) som følger med reservebatteriet, til å skru ut de to skruene på undersiden av høyttaleren

Removing two screws at bottom of speaker

2. Skyv opp på baksiden av dekselet til det glir litt opp

Push up on back of cover

3. Dra dekselet opp og vekk fra høyttaleren

Pull cover up and away

4. Bruk unbrakonøkkelen til å skru ut de to skruene som holder batteriet på plass (på undersiden av høyttaleren)

Removing the two screws securing the battery

5. Ta batteriet rett ut av høyttaleren

Removing the battery

Slik fester du batteriet:
  1. Skru inn skruene i batteriet, og stram dem med unbrakonøkkelen

Inserting battery and tightening screws

2. Juster hullene inne i dekselet med ankerstolpene på baksiden av høyttaleren, og trykk dekselet på plass

Aligning the holes inside the cover with the anchor posts

3. Skyv dekselet ned på festetappene til det stopper

Sliding on cover until it stops

4. Sett inn igjen og trekk til skruene nederst på dekselet

Tightening the screws on cover bottom