Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke kompositt- eller S-videokabel

Du kan koble video til systemet og TV-en ved hjelp av kompositt- eller S-videokabler: Kompositt er mer vanlig, og S-video gir bedre bildekvalitet sammenlignet med hverandre.

Følg disse trinnene for å bruke en kompositt/S-video:

1. Koble kompositt- eller S-Video-kabelen til de aktuelle videoutgangen på tilkoblingspanelet for mediesenter
  2. Koble kompositt- eller S-Video-kabelen til de aktuelle videoinngangskontaktene på TVen
Fra systemskjermen:
  1. Slå av Lifestyle-systemet
  2. Trykk på og hold nede Enter-knappen på kontrollpanelet for mediesenteret
  3. Mens du holder inne Enter-knappen, trykker du på Lagre-knappen på kontrollpanelet til Video: Vises på skjermen
  4. Fortsett å holde inne Enter-knappen, og trykk på Volum opp-knappen til Video: NTSC Composite + S-Video vises på skjermen. Når det ønskede valget vises, slipper du Enter-knappen
Fra TV-en:
  1. Slå Lifestyle System på, og velg CBL-SAT-lydkilden
  2. Kontroller at TV-en er på med riktig inngang valgt
  3. Trykk på System-knappen på fjernkontrollen
  4. Trykk på pil høyre til Video er valgt. Trykk på Enter-knappen
  5. Trykk på pil ned til Video Connector er valgt. Trykk på Enter-knappen
  6. Trykk på pil ned for å velge Composite + S-Video, og trykk på Enter-knappen
  7. Trykk på Avslutt-knappen for å gå ut av menyen