Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi automatisk valg av lydspor for DVD-kilden

Med innstillingen Auto Select Audio Track (automatisk valg av lydspor) kan du eller systemet velge lydsporet for filmen du spiller av. Hvis du velger på, kan systemet velge 5.1-lydsporet, hvis det er tilgjengelig. Når du velger av, kan du velge sporet du vil høre fra filmmenyen.

Hvis du vil angi funksjonen for automatisk valg av lydspor, følger du denne fremgangsmåten:

1. Kontroller at TV-en er på med riktig inngang valgt
  2. Slå systemet på
  3. Bytt til CD-/DVD-kilden
  4. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen
  5. Trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve System Setup (Systemoppsett).
  6. Trykk på Enter-knappen på fjernkontrollen
  7. Trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve DVD-oppsett
  8. Trykk på Enter-knappen på fjernkontrollen
  9. Trykk på pil ned på fjernkontrollen for å utheve automatisk valg av lydspor
  10. Trykk på høyre og venstre pilknapp på fjernkontrollen for å velge enten:
    1. På – der det er aktuelt, spiller systemet automatisk av 5.1-kanals lydspor når det er tilgjengelig på en DVD
    2. Av – Lydspor må velges manuelt
  11. Trykk på Innstillinger-knappen på fjernkontrollen to ganger for å gå ut av menyen
Merknad: Hvis du vil spille av en DTS-kodet DVD, må denne funksjonen være satt til Av.