3·2·1® Series II DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2008

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi inngangskilden som styrer endring av TV-kanal

Du kan velge knappen for systemkilde (TV, CBL/SAT eller AUX) som må trykkes for å kontrollere at kanalen endres på TV-en. Dette er nyttig hvis TV-lyden for eksempel er koblet til en annen inngang enn den som er merket med TV. På denne måten, når du trykker på ønsket knapp (dvs. CBL / SAT), vil du høre TV-lyd og kunne endre kanaler.

Slik angir du en TV-kanalkontrollknapp på fjernkontrollen:

1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede knappen Forrige eller Siste til lyset på fjernlysene , blinker nog viser den gjeldende innstillingen: Én kfor  -TV (standardinnstilling), to blinker for CBL-SAT, og blinker enda  ekstra for AUX
  2. Trykk på knappen du vil bruke til å styre TV-kanaler (TV, CBL-SAT, eller AUX). Hvis for eksempel en kabelboks i koblet til CBL-SAT på systemkonsollen, velger du CBL-SAT. Når du deretter trykker på knappen CBL-SAT på fjernkontrollen, hører du kabel lyd og kan bytte kanal
  3. Trykk på knappen Exi for å nfor å lagre innstillingen.