Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Programmere forhåndsinnstilte radiostasjoner

Systemet kan lagre forhåndsinnstilte radiostasjoner, slik at du raskt kan bytte til stasjoner du ofte lytter til ved å trykke på en knapp. Finn ut hvordan du lagrer forhåndsinnstillinger på systemet.

Lagre forhåndsinnstillinger for radiostasjon ved å følge disse trinnene:

1. Bruk fjernkontrollen til å stille inn ønsket stasjon
  2. Løft opp mediets midtdør
  3. Trykk på Lagre på kontrollpanelet for mediesenteret. Displayet viser Lagre TIL FORHÅNDSINNSTILT <nummer> som angir det laveste tilgjengelige forhåndsinnstilte nummeret. Hvis du ikke vil lagre stasjonen på dette forhåndsinnstilte nummeret, trykker du på kanal-/kapittel-/forvalg-/sporingsknappene for å velge et nytt nummer.
  4. Trykk på Lagre på nytt for å lagre forhåndsinnstillingen. Displayet viser: STASJON LAGRET på <nummer>
Merknader:
  • Hvis du prøver å lagre mer enn 25 AM eller 25 FM-stasjoner, vil mediesenteret vise meldingen Alle FORHÅNDSINNSTILLINGER FULLE … … SLETTE EN FORHÅNDSINNSTILLING
  • Hvis du vil endre en eksisterende forhåndsinnstilling, må du slette den forhåndsinnstilte stasjonen og deretter lagre en ny stasjon til det forhåndsinnstilte nummeret.

Slik sletter du en forhåndsinnstilt radiostasjon:

1. O nfjernkontrollen velger forhåndsinnstillingen du vil slette.
  2. Trykk på Slett- knappen på systemkonsollen: SLETT FORHÅNDSINNSTILLING? vises på systemdisplayet
  3. Trykk på knappen Eras e(Eras e__LW_AT__) igjen for å slette forhåndsinnstillingen: FORHÅNDSINNSTILLING SLETTET vises på skjermen.