Lifestyle® 18 DVD home entertainment system

Selges fra 2003 - 2004

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre innstillinger for huskode

Hvis du angir huskoden, kobler du fjernkontrollen til systemet for å få pålitelig kontroll. Husets kode kan justeres for å unngå forstyrrelser i situasjoner der en annen enhet uventet styrer systemet.

Slik endrer du huskoden:

1. Slå av systemet
  2. Fjern batteridekselet på baksiden av fjernkontrollen
  3. Over batterirommet bruker du et lite redskap (dvs. binders eller penn) for å endre plasseringen av de fire første bryterne. Disse bryterne er huskoden
  4. Sett på plass batteridekselet
  5. Trykk på og hold inne Lagre- knappen på systemkonsollen: Huskode vises på konsolldisplayet med fire firkanter Angir den forrige huskoden
  6. Mens du holder Lagre -knappen nede, trykker du på en hvilken som helst knapp på fjernkontrollen: Ny huskode vises, og de fire rutene endres til Gjenspeiler den nye huskoden
  7. Slipp knappen Lagre
    Merknad: Hvis du har mer enn én fjernkontroll til systemet, må du passe til bryterposisjonene for huskode på alle fjernkontrollene til den nye innstillingen.

Hvis du vil endre innstillingen for ekstern utvidelseskode, følger du denne fremgangsmåten:

Bestem husets kode for systemet:
  1. Slå av Lifestyle-systemet
  2. Løft frontpaneldekselet på mediesenteret
  3. Trykk på og hold nede Lagre-knappen. Ordene «House Code» etterfulgt av fire firkanter vises i mediesentralen. Registrer posisjonen til firkantene som angir huskodeinnstillingen
    Merknad: Standard huskodeinnstilling er alle firkanter i ned-posisjon
Endre husets kode for utvidelsesfjernkontrollen slik at den samsvarer med systemet:
  1. Fjern batteridekselet fra baksiden av fjernkontrollen, og finn de ni bryterne over batterirommet
  2. Endre plasseringen av bryterne 1, 2, 3 og 4 ved hjelp av en trykpinne, en binders eller en penn for å tilpasse plasseringen av firkantene som vises på mediesentralen
  3. Bryterne 5, 7 og 8 skal settes i opp-stilling. Bryterne 6 og 9 skal stå i ned-stilling
  4. Sett på batteridekselet igjen
  5. Kontroller at fjernkontrollen fungerer